събота, 27 август 2016 г.

Система за домашно кино Samsung

Система за домашно кино Samsung 7.1, 3D с Blu-Ray Samsung HT-J7750, 1330W, Черна1.440 лв.

Описание

Модерен прозрачен дизайн и върховен звук в едно

HES високоговорителите на Samsung бяха разработени наново, за да имат перфектен стил, а зашеметяващият прозрачен дизайн им осигурява първокласен облик. Безжичният блок отзад също беше разработен наново и размерите на приемника бяха намалени значително, което пести място и съответства на модерните високоговорители. Освен че изглеждат добре, стилните високоговорители допринасят за още по-добрия съраунд звук благодарение на хибридната конструкция на въглеродната нанотръба (CNT) и пулпа. Сега високоговорителите са по-плътни, което намалява изкривяването на звука, и по-леки за по-лесно движение на ядрото, което осигурява по-голяма яснота на звука от когато и да било. Пригответе се за зрителна и звукова наслада с тази стилна система от високоговорители.


По-високо качество на звука благодарение на лампов усилвател

Насладете се максимално на звука благодарение на ламповия усилвател. Той осигурява топъл, богат и реалистичен звук, който звучи по-естествено в ушите ви и ви потапя изцяло в забавлението. Вграденият лампов усилвател се комбинира с технологията на цифровите усилватели, за да осигури по-чист и по-мощен звук, като същевременно намалява околния шум и изкривявания, така че да можете да се насладите на слушане с изключителна яснота.


Слушайте музика от различни аудиоустройства чрез технологията за свързване на няколко помещения Multiroom Link

Няма ли да е чудесно да можете да управлявате музиката от всяко място у дома, без значение в кое помещение сте? Лесно е да управлявате и да споделяте един музикален източник през няколко аудиоустройства чрез технологията за свързване на няколко помещения Multiroom Link. Мобилното приложение управлява дистанционно силата на звука и музиката от системата през различни устройства*, включително телевизор, саундбар, система за домашно забавление и Blu-ray плейър. Наслаждавайте се на звука, който желаете, там където го искате.
*Необходима е връзка с Интернет

Гледайте изображения, живи както никога до сега

Гледайте любимите си видеоклипове и филми с Ultra HD благодарение на Blu-ray плейъра на Samsung. Предлагайки живи детайли, с които изображенията изглеждат съвсем реалистични, този плейър внася живот във всекидневната ви. След премащабиране от Full HD към Ultra HD той предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD, с перфектна и кристално ясна картина. Гледайте детайлни изображения по цял ден, всеки ден.


Превърнете всекидневната си в стадион

Мини компонентната система на Samsung предлага функция, която със сигурност ще ви накара да се чувствате така, сякаш сте сред зрителите, надаващи възторжени викове по време на футболен мач. Новият еквалайзер Caster увеличава яснотата на звука при всеки коментатор, а еквалайзерът Stadium ви дава възможност да чуете всички възторжени викове във всекидневната си. Наслаждавайте се на играта без блъсканицата при ходенето на стадиона.


Чуйте всичко с висока резолюция и HD звук

Допълнете чудесното преживяване с изумително реалистичен HD звук. Той възпроизвежда качеството и богатството на оригиналния звук много по-точно и живо, като ви приближава към реалния звук. За да получите по-добра представа за това колко по-добър е HD звукът, ще напомним, че компактдисковете са само 44,1 kHz / 16 бита, докато HD звукът е 192 kHz / 24 бита, което означава, че получавате много повече цифрови детайли. Ще чуете разликата веднага.Безжичен достъп до устройствата си и до Интернет

С Blu-ray плейъра на Samsung свързването към Интернет е по-лесно. Чрез вградената безжична локална мрежа можете да използвате Интернет и да получавате достъп до приложения без неудобството от добавянето на повече външни устройства. Blu-ray плейърите на Samsung се предлагат с възможности за споделяне на DLNA съдържание, което прави свързването за предаване на съдържание между домашните ви устройства за развлечение по-лесно от всякога. Blu-ray плейърът от серия J7 е снабден дори с двулентов Wi-Fi за още по-висока скорост на мрежата и по-стабилна работа. Прекарайте по-голяма част от времето си в забавления чрез по-бърз достъп и по-малка зависимост от кабелите.

Насладете се на Full HD 3D развлечение от ново поколение

Внесете у дома си по-завладяващи и по-зрелищни 3D изживявания. С Full HD 3D вашите 3D домашни забавления ще бъдат по-вълнуващи и по-живи, отколкото някога сте си представяли, с мощни функции за максимално удоволствие. Потопете сетивата си в новата реалност на 3D HD.

Реакции:

0 коментара:

Публикуване на коментар