вторник, 30 август 2016 г.

Телевизор Smart Android LED Sony

Телевизор Smart Android LED Sony 55W756, 55" (139 см), Full HDВИЖ ТУК

2.290 лв.
Спестяваш 30%
1.599 лв.

Описание

 
Вижте цялата картина
Придайте повече стил с фин, елегантен вид, подчертан от тънка алуминиева рамка. Потопете се във водещо в класа си Full HD качество на картината за всякакво съдържание, плюс свободен достъп до телевизия, приложения, видео, игри и още.
00:00Current time00:00
* Дистанционното устройство One Flick Touchpad не е включено в пакета.
 
00:00Current time00:00
 
00:00Current time00:00
 
00:00Current time00:00
 
00:00Current time00:00
 
00:00Current time00:00
 
Преоткрийте всеки детайл
Поразителен детайл от всичко, което гледате
Всеки отделен пиксел е красиво мащабиран от мощната технология за обработка на картината от Sony. Отделните части от всяка сцена се анализират и съпоставят със специална база данни с изображения. Намаляването на шума от X-Reality PRO елиминира различните видове шум в аналоговите и цифровите телевизионни сигнали, DVD и Blu-ray Disc™, както дори в цифровите статични снимки.
 
 
BRAVIA® се обединява с Android TV™
Вашият smart TV вече е по-интелигентен. Замислете се за изживяванията, които обичате на смартфона или таблета си. Сега им се радвайте в по-голям размер и по по-добър начин от всякога на BRAVIA®.
 
 
Открийте новия ТВ начин на живот
Пригответе се за развлечения, които ще променят ежедневието ви. Лесно разглеждайте съдържание от смартфон на екрана с Google Cast™, получавайте отговори с Гласово търсене, плюс още много.
 
Насладете се на най-новите приложения
 
 
 
Вижте всичко на своя телевизор
Споделяйте снимки, видеоклипове и още незабавно по безжичен път с NFC и MHL свързаност.
 
   
 Motionflow™ XR поддържа движенията плавни 
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.
   
 Google Cast™: Играе добре с другите ви устройства   
BRAVIA® работи с Google Cast™, за да можете лесно да изпращате любимите си развлечения, като YouTube™, от личното си устройство на поразителния екран на BRAVIA®4. Можете да изпращате от Android™, iOS® или от лаптопа си.
   
 Обогатете гледането с приложението TV SideView
Намерете, запишете и говорете за любимите си телевизионни предавания с помощта на приложението TV SideView. Използвайте таблета или смартфона си (Android или iOS®), за да видите най-актуалната ТВ програма, както и да разгледате най-популярните програми, които се налагат в момента. След като намерите това, което искате да гледате, можете да зададете аларма, така че никога да не пропускате предаванията, които обичате. Публикувайте туитове на живо с реакциите си и вижте какво казват другите зрители.
   
 DSEE възвръща детайлите към вашата цифрова музика
Интернет видео с ниска разделителна способност, catch-up TV и други силно компресирани аудио файлове не винаги звучат чудесно. Голяма част от информацията се изхвърля при компресирането на цифровото аудио. С технологията на Системата за цифрово подобрение на звука (DSEE) изгубените честотни компоненти (особено високите честоти) се възстановяват за естествен звук с по-обемно усещане.
   
 Фин алуминиев дизайн за по-лесно монтиране на стена
Фината стилистика се вписва в дневната с лекота, позволявайки по-лесно монтиране на стена. Екранът има тясна рамка, акцентирана с алуминиев и минимален кант, за да можете да се фокусирате на развлеченията си с карти почти от край до край. Това е идеално съчетание на форма и съдържание за завладяващи развлечения.
   
 Футболен режим на живо: за всички фенове на футбола
Почувствайте атмосферата в деня на мача с всичко необходимо за гледане на футбол. Настройките на звука се регулират автоматично, за да пресъздадат автентичното усещане на стадиона.
   
 Потопете се в 3D
Наслаждавайте се на съвместими филми на Blu-ray, телевизионни излъчвания и уеб видео с фино детайлни 3D изображения. Виждайте картини с по-естествена дълбочина на рязкост и се потопете в спортни предавания, филми и игри както никога преди.
   
 Google Play™: Цял свят от съдържание и приложения 
Открийте филми и телевизионни поредици, вирусни видеоклипове, игри и още от Google Play™. Наслаждавайте се на огромен и постоянно нарастващ избор от приложения3 на телевизора си по съвсем нов начин.
   
 Вижте смартфона си на големия екран с MHL
Наслаждавайте се на мултимедията от смартфона си и приложенията на телевизора с Mobile High-Definition Link (MHL). Възпроизвеждайте видеоклипове и снимки с HD качество, използвайте приложенията си на големия екран или слушайте музика на MP3 чрез високоговорителите на телевизора. Един кабел се свързва към BRAVIA®, докато зарежда батерията на вашия телефон. Дори можете да използвате дистанционното управление на телевизора си, за да навигирате сред съвместими смартфони с помощта на HDMI-CEC.
   
 Направен за слушане: ClearAudio+
Направете слушането също толкова реалистично, колкото и гледането. ClearAudio+ настройва фино звука от телевизора за завладяващо, емоционално обогатяващо изживяване, което сякаш ви обгръща. Чуйте музиката, диалозите и съраунд ефектите с по-голяма яснота и разделение, независимо какво гледате.
   
 Clear Phase за плавни, балансирани честоти
BRAVIA® използва мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез "семплиране" на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти.
   
 Басрефлексен високоговорител за по-мощни, по-добри баси 
Слушайте от компактен говорител с интензивен, фокусиран звук. Басрефлексният говорител произвежда ясни, богати звуци от чисти високи до обемни ниски. Конструкцията с изолирано пространство гарантира ефективно възпроизвеждане на звука, така че всеки детайл се чува ясно.
   
 Свързване с NFC
Отразявайте безжично мобилното си устройство Xperia™ на своя BRAVIA® с NFC One-touch.
   
 USB HDD запис
Превърнете телевизора си в цифров рекордер за видео. Съхранявайте любимите си предавания на външен USB твърд диск, за да им се радвате, когато пожелаете.
   
 Кинематографски съраунд отпред със S-Force
Наслаждавайте се на завладяваща звукова сцена, която ви отвежда в центъра на събитията. Съраунд звукът отпред с S-Force подражава на начина, по който мозъкът свързва източниците на звук, за да създаде подходящ обем, закъснение и спектър на вълните – използвайки само ляв и десен канал на високоговорителите. Като създава по естествен начин триизмерни звукови полета той ви позволява да се наслаждавате на богато аудио с висока вярност в по-широка област за слушане.
   
 Ясни високи тонове, дълбоки ниски с говорител Long Duct
Чуйте ясен звук с пълен диапазон, който излиза от високоговорител long duct с висока мощност.7. Аудио честотите резонират точно през разширената, подобна на тръба структура, предоставяйки чист, солиден бас с всичките ви любими развлечения.

Реакции:

0 коментара:

Публикуване на коментар