петък, 9 септември 2016 г.

МЪЖКИ И ДАМСКИ ЧАСОВНИЦИ


Мъжки модели часовници

 на известни швейцарски и дизайнерски производители: Baume & Mercier, Candino, Casio, Citizen, Claude Bernard, Doxa, Edox, Festina, Hamilton, Hugo Boss, Oris, Tissot, Vostok Europe и други водещи компании.
Часовникът е важен аксесоар, който може да бъде и единствен, особено що се отнася до мъжете. Сред факторите от които зависи какъв часовник да изберете са ежедневието, работната среда, стилът на обличане, големина на ръцете, предпочитанията, бюджета. При нас ще намерите голямо разнообразие за всеки вкус.
Можете да ползвате филтър по марка, цена, цвят или други опции, за да достигнете бързо до желания от вас модел. Всички мъжки часовници над 100.00 лв. могат да бъдат закупени на изплащане! Ако изберете срок на кредита 3 месеца ще се възползвате и от 0% лихва! Ако избраният от Вас часовник струва над 300.00 лв, то той може да бъде гравиран безплатно!


Дамски модели часовници

 на следните марки: Breil, Calvin Klein, Candino, Casio, Certina, Claude Bernard, DKNY, Fossil, Just Cavalli, Liu Jo, Michael Kors, Festina, Pierre Cardin, Tissot, Versace и други известни компании.
Часовниците отдавна не се ползват само, за да знаем колко е часът. Те са се превърнали в аксесоар, с който можем за завършим визията си. Благодарение на този малък детайл може да изглеждаме стилни, модерни или пък по-забавни.

Реакции:

0 коментара:

Публикуване на коментар