петък, 23 септември 2016 г.

Телевизор Smart Android LED Sony

Телевизор Smart Android LED Sony 55W756, 55" (139 см), Full HD


Купи Телевизор Smart Android LED Sony 55W756, 55" (139 см), Full HD на атрактивни цени. Виж новите оферти и промоции от eMAG. Бърза доставка и срок за връщане до 30 дни за продукти eMAG.

2.290 лв.
Спестяваш 30%
1.599 лв.

Описание

Вижте цялата картина
Придайте повече стил с фин, елегантен вид, подчертан от тънка алуминиева рамка. Потопете се във водещо в класа си Full HD качество на картината за всякакво съдържание, плюс свободен достъп до телевизия, приложения, видео, игри и още.

00:00Current time00:00
* Дистанционното устройство One Flick Touchpad не е включено в пакета.

00:00Current time00:00

00:00Current time00:00

00:00Current time00:00

00:00Current time00:00

00:00Current time00:00
Преоткрийте всеки детайл
Поразителен детайл от всичко, което гледате

Всеки отделен пиксел е красиво мащабиран от мощната технология за обработка на картината от Sony. Отделните части от всяка сцена се анализират и съпоставят със специална база данни с изображения. Намаляването на шума от X-Reality PRO елиминира различните видове шум в аналоговите и цифровите телевизионни сигнали, DVD и Blu-ray Disc™, както дори в цифровите статични снимки.
BRAVIA® се обединява с Android TV™
Вашият smart TV вече е по-интелигентен. Замислете се за изживяванията, които обичате на смартфона или таблета си. Сега им се радвайте в по-голям размер и по по-добър начин от всякога на BRAVIA®.
Открийте новия ТВ начин на живот
Пригответе се за развлечения, които ще променят ежедневието ви. Лесно разглеждайте съдържание от смартфон на екрана с Google Cast™, получавайте отговори с Гласово търсене, плюс още много.
Насладете се на най-новите приложения
Вижте всичко на своя телевизор
Споделяйте снимки, видеоклипове и още незабавно по безжичен път с NFC и MHL свързаност.
Motionflow™ XR поддържа движенията плавни 
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.
Google Cast™: Играе добре с другите ви устройства   
BRAVIA® работи с Google Cast™, за да можете лесно да изпращате любимите си развлечения, като YouTube™, от личното си устройство на поразителния екран на BRAVIA®4. Можете да изпращате от Android™, iOS® или от лаптопа си.
Обогатете гледането с приложението TV SideView
Намерете, запишете и говорете за любимите си телевизионни предавания с помощта на приложението TV SideView. Използвайте таблета или смартфона си (Android или iOS®), за да видите най-актуалната ТВ програма, както и да разгледате най-популярните програми, които се налагат в момента. След като намерите това, което искате да гледате, можете да зададете аларма, така че никога да не пропускате предаванията, които обичате. Публикувайте туитове на живо с реакциите си и вижте какво казват другите зрители.
DSEE възвръща детайлите към вашата цифрова музика
Интернет видео с ниска разделителна способност, catch-up TV и други силно компресирани аудио файлове не винаги звучат чудесно. Голяма част от информацията се изхвърля при компресирането на цифровото аудио. С технологията на Системата за цифрово подобрение на звука (DSEE) изгубените честотни компоненти (особено високите честоти) се възстановяват за естествен звук с по-обемно усещане.
Фин алуминиев дизайн за по-лесно монтиране на стена
Фината стилистика се вписва в дневната с лекота, позволявайки по-лесно монтиране на стена. Екранът има тясна рамка, акцентирана с алуминиев и минимален кант, за да можете да се фокусирате на развлеченията си с карти почти от край до край. Това е идеално съчетание на форма и съдържание за завладяващи развлечения.
Футболен режим на живо: за всички фенове на футбола
Почувствайте атмосферата в деня на мача с всичко необходимо за гледане на футбол. Настройките на звука се регулират автоматично, за да пресъздадат автентичното усещане на стадиона.
Потопете се в 3D
Наслаждавайте се на съвместими филми на Blu-ray, телевизионни излъчвания и уеб видео с фино детайлни 3D изображения. Виждайте картини с по-естествена дълбочина на рязкост и се потопете в спортни предавания, филми и игри както никога преди.
Google Play™: Цял свят от съдържание и приложения 
Открийте филми и телевизионни поредици, вирусни видеоклипове, игри и още от Google Play™. Наслаждавайте се на огромен и постоянно нарастващ избор от приложения3 на телевизора си по съвсем нов начин.
Вижте смартфона си на големия екран с MHL
Наслаждавайте се на мултимедията от смартфона си и приложенията на телевизора с Mobile High-Definition Link (MHL). Възпроизвеждайте видеоклипове и снимки с HD качество, използвайте приложенията си на големия екран или слушайте музика на MP3 чрез високоговорителите на телевизора. Един кабел се свързва към BRAVIA®, докато зарежда батерията на вашия телефон. Дори можете да използвате дистанционното управление на телевизора си, за да навигирате сред съвместими смартфони с помощта на HDMI-CEC.
Направен за слушане: ClearAudio+
Направете слушането също толкова реалистично, колкото и гледането. ClearAudio+ настройва фино звука от телевизора за завладяващо, емоционално обогатяващо изживяване, което сякаш ви обгръща. Чуйте музиката, диалозите и съраунд ефектите с по-голяма яснота и разделение, независимо какво гледате.
Clear Phase за плавни, балансирани честоти
BRAVIA® използва мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез "семплиране" на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти.
Басрефлексен високоговорител за по-мощни, по-добри баси 
Слушайте от компактен говорител с интензивен, фокусиран звук. Басрефлексният говорител произвежда ясни, богати звуци от чисти високи до обемни ниски. Конструкцията с изолирано пространство гарантира ефективно възпроизвеждане на звука, така че всеки детайл се чува ясно.
Свързване с NFC
Отразявайте безжично мобилното си устройство Xperia™ на своя BRAVIA® с NFC One-touch.
USB HDD запис
Превърнете телевизора си в цифров рекордер за видео. Съхранявайте любимите си предавания на външен USB твърд диск, за да им се радвате, когато пожелаете.
Кинематографски съраунд отпред със S-Force
Наслаждавайте се на завладяваща звукова сцена, която ви отвежда в центъра на събитията. Съраунд звукът отпред с S-Force подражава на начина, по който мозъкът свързва източниците на звук, за да създаде подходящ обем, закъснение и спектър на вълните – използвайки само ляв и десен канал на високоговорителите. Като създава по естествен начин триизмерни звукови полета той ви позволява да се наслаждавате на богато аудио с висока вярност в по-широка област за слушане.
Ясни високи тонове, дълбоки ниски с говорител Long Duct
Чуйте ясен звук с пълен диапазон, който излиза от високоговорител long duct с висока мощност.7. Аудио честотите резонират точно през разширената, подобна на тръба структура, предоставяйки чист, солиден бас с всичките ви любими развлечения.
Реакции:

0 коментара:

Публикуване на коментар