Search Engine Submission - AddMe Хладилник с фризер Либхер /Liebherr/ ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

неделя, 20 август 2017 г.

Хладилник с фризер Либхер /Liebherr/

Хладилник Либхер ви дава спокойствие във всичко
Информация за хладилници Либхер/Liebher

Има много основателни причини, които карат хората да купуват хладилници Либхер и всички те са основателни. На първо място е цената на тези висококачествени артикули, а след това идват на ред безупречната репутацията на немската марка, качеството на изработката и на материалите, добрата гаранционна поддръжка и сервиз и не на последно място дизайна на хладилниците, които привличат дори и нетренираното и неопитно око.

Хладилници Либхер - синоним на добра цена


Хладилниците Либхер може да не са единственото заслужаващо респект име в света на хладилната техника, но те със сигурност са на челните места сред най-заслужилите. На първо място, те превъзхождат голяма част от другите марки по отношение на цената. Хладилници Либхер могат да се намерят по джоба на всеки българин, но разбира се има и луксозни продукти на много висока цена, които съчетават повече възможности, по-екстравагантен дизайн и по-внушителни размери. 

По-ниските цени обаче изобщо не бива да се възприемат като нещо, което понижава качеството, защото това със сигурност не е така. Обикновено хладилниците Либхер на по-ниска цена дължат това свое предимство на по-малки размери и орязване на някои екстри, които реално за много от обикновените потребители не са наистина нужни, но за това пък другата част от потребителите, за които тези допълнителни функции и екстри са от значение биха могли да ги намерят в някой от по-скъпите модели на марката.

Немско качество

Когато говорим за изделия на промишлеността с немско качество, трябва да сме на ясно, че това са продукти, чиито имидж се е затвърждавал в продължение на много десетилетия и така са добили своята завидна репутация. Това е положението и с прословутите Либхер хладилници. Те водят началото на своята история от средата на 20-ти век и през годините са оставили след себе си милиони доволни клиенти от цял свят.

Отзивите в интернет


В мрежата можете да откриете мнения на хиляди хора, които са купували хладилници Либхер. Мненията както за всичко друго са смесени, но на фона на много други марки преобладават положителните възгласи и впечатления. Разбира се, има и случаи, в които хора са купували висококачествен продукт, а той им е доставен повреден, но това не е проблем а марката, а по-скоро на търговеца. На практика, ако се абстрахираме от случаите, при които се е случила злополука с хладилника по време на доставката и ако отпишем проблемите свързани с неправилна експлоатация, ще получим един изключително чист и безупречен образ на хладилник, който работи безпогрешно и не създава проблеми на своите стопани.

5 причини да изберете Либхер хладилници

Хладилникът не е лукс. Ако всяко домакинство може без HD телевизор с плосък екран, система за домашно кино или последен модел кухненски робот, то нормалният живот без отопление, кухненска печка, пералня и хладилник е немислим. Всеки има собствена представа за идеалния модерен хладилник, но не всеки има любима марка такъв. Ето ви 5 основателни причини да изберете хладилник с фризер Либхер:

1. Много качествена и издържлива техника. Либхер хладилниците са създадени с идеята да служат дълго. Може би защото марката се произвежда у нас, а не някъде (незнайно къде и как) в Азия, хладилниците Либхер са много по-здрави и издържливи, като техника. Това е сериозен довод, при положение, че един голям, модерен уред струва около 1000лв, а никой не иска да купува нов хладилник на всеки 4-5 години, нали?

2. Моделите на Либхер могат да задоволят всеки вкус и предпочитание. Разнообразието от модели при Либхер е това, което печели клиентите. Имате малко пространство, а искате хладилник с фризер? Краят на търсенето винаги свършва при моделите на Либхер. Искате свободностоящ, вграден, двоен хладилник? Либхер произвежда всякакви модели. Покритието на вратите не рядко е фактор при избора на хладилник, а при този производител дори тук има разнообразие.
3. Безшумна и икономична работа. Хубавото при марката Либхер е, че тя не лежи на стари 
лаври и продължава да бъде в крак с последните иновации в производството на домакинска и професионална техника. На пазара на битова техника, Либхер не спира да изненадва периодично с нов модел хладилник от все по-висок енергиен клас. Макар и малко по-скъпи, като първоначална инвестиция, моделите от клас А+++ компенсират вложените средства със значително по-ниския си разход на енергия. Дори моделите с 2 компресора са по-икономични и тихи от някои хладилници, предлагани на пазара, а тази подробност не убягва на никого.

4. Високоефективни системи за охлаждане. Bio Fresh технологията е запазена марка на Либхер хладилниците. Тази иновация дава възможност за дълъг период от време да се съхраняват пресни, месо, плодове и зеленчуци, запазвайки напълно своята свежест. Тази иновация може спокойно да се причисли отново към способността на хладилниците Либхер да пестят пари, тъй като вече няма да се налага да изхвърляте скъпа храна на всеки 2-3 дни.

5. Висококачествено сервизно обслужване. Тъй като хладилниците с марка Либхер се произвеждат у нас, няма да ви се налага да чакате внос на резервни части от Китай, в случай на повреда. Макар, че уредите на марката са изключително здрави и се повреждат рядко, честите токови удари и неправилна експлоатация могат да доведат до необходимост от сервизно обслужване. Добрата новина е, че всеки сервиз, обслужващ марката Либхер действа експедитивно и коректно. Следпродажбеното обслужване е нещото, което изтласква хладилниците Либхер далеч преди тези на по-известните марки.

В случай, че не сме успели да ви убедим, изтъквайки едва 5 причини да изберете Либхер при покупката на хладилник, винаги можете да попитате на място в големите магазини за битова техника, коя марка избират клиентите, когато търсят високо качество на изгодни цени. И за да бъдем обективни, ще изтъкнем и един сериозен недостатък на Либхер: Когато сте не диета е много трудно да устоите и да не посягате постоянно към хладилника. Когато той е Либхер – това е невъзможно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles