Search Engine Submission - AddMe Хладилници, Уреди за вграждане, Телевизори, Фризери, Аудио системa, Готварски печки, Микровълнови фурни, Бойлери, Съдомиални ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

събота, 23 септември 2017 г.

Хладилници, Уреди за вграждане, Телевизори, Фризери, Аудио системa, Готварски печки, Микровълнови фурни, Бойлери, Съдомиални


 Евтини и качествени стоки и продукти на изгодно ниски цени
ВИЖ ОФЕРТИ


Много стоки са доста изгодни, когато са на промоцияВсеки от вас има ограничен доход, независимо колко е висок той. Да, богатите хора имат значително по-висок доход от бедните, но и той е ограничен, както и всички ресурси на Земята. Затова са се зародили пазарните отношения. Това научих от първия ми урок по Икономика преди много години.

Желанието на всеки човек е да размени този месечен доход за стоките и услугите, които му трябват за да оцелее и да задоволят неговите потребности. В днешно време това не е трудно. Всеки може да намери нещата, които му трябват. Въпросът сега е „Как да получа повече стоки и услуги за същите пари?”.Като тук не говорим за производството на домашен сапун или ползването на Интернет в офиса за лични нужди. Става въпрос да получите същите стоки, със същото качество, от същите любими марки и производители, но на по-ниска цена или да получите нещо допълнително към тях.
Промоции   

Доста модерна дума стана в последните години. Какви са мотивите на производителите и търговците да предлагат промоции и намаления за определени стоки за определени периоди, тук няма да коментирам. Фактът е, че те ги правят и защо да не се възползваме от тях.


ВИЖ ТУК

За да съм честен, не бих дал 250 лева за обувки, но когато те се намалени на 125 лева, сделката ми се струва доста изгодна. Така е и с много други стоки. Хипермаркетите (а все повече и по-малките квартални супермаркети) правят определени намаления за определени стоки. Тук, не ви карам да си купувате нещо само защото е на промоция (гардероба ми е пълен с дрехи от промоции, които не нося). Става въпрос, ако така или иначе трябва да купувате нещо, просто да погледнете за една минута в седмичните листовки на магазините, с които сръчни младежи ви пълнят пощата.


0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles