Search Engine Submission - AddMe Абсорбатор за вграждане Gorenje ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

четвъртък, 28 септември 2017 г.

Абсорбатор за вграждане Gorenje

Абсорбатор за вграждане Gorenje DF 6116E, Телескопичен, 2 Двигателя, Мощност на абсорбция 391 м3/ч, Инокс


Абсорбатор за вграждане Gorenje DF 6116E, Телескопичен, 2 Двигателя, Мощност на абсорбция 391 м3/ч, ИноксОписание

Лесни за почистване филтри

Металните филтри, с които са проектирани абсорбаторите Gorenje, са предназначени за лесно отстраняване на мазнини и замърсявания. Измиват се ръчно, или в съдомиялна машина. Акрилните и хартиени филтри се заменят с нови.
  
Абсорбатори за екстракция

Абсорбаторите за екстракция поглъщат изпаренията, произвеждани при готвене и улавят замърсяванията с филтрите си, а миризмите биват извеждани през вентилационна тръба. Ако в кухнята ви може да бъде инсталирана тръба за извеждане на въздуха навън, то това е най-ефективната система, която може да изберете, тъй като позволява да ползвате абсорбатора с максималния му капацитет.
  
Абсорбатори с вътрешна циркулация

Абсорбаторите с вътрешна циркулация поглъщат наситения с пара и миризми въздух, филтрират го и го връщат в кухнята. Ако не е наличен извод за екстракция, вътрешната циркулация също е вариант. В този случай въздухът преминава през въгленов филтър, който премахва парата и миризмите и чистият въздух се връща обратно в кухнята. Абсорбаторите с вътрешна циркулация са лесни за монтаж и обикновено се използват в апартаменти, където монтажа на отводни тръби, водещи извън сградата, е затруднен. В зависимост от честотата на употреба на абсорбатора, въгленовият филтър трябва да бъде сменян веднъж-два пъти в годината.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles