Search Engine Submission - AddMe Електрическа готварска печка Hansa ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

четвъртък, 28 септември 2017 г.

Електрическа готварска печка Hansa

Електрическа готварска печка Hansa FCCX58210, 4 Стъклокерамични нагревателни зони, Инокс


Електрическа готварска печка Hansa FCCX58210, 4 Стъклокерамични нагревателни зони, Инокс

ОписаниеSchott Ceran

Благодарение на иновативния процес на производство, разработен и патентован от Schott, всички керамични плотове от Hansa са произведени без употребата на арсен и тежки метали. Това решение, уникално в световен мащаб, предоставя значителни ползи за околната среда. В края на дългия си полезен живот, керамичните плотове от Hansa могат да бъдат рециклирани и използвани повторно.
 


Сензори
 
Сензорните бутони правят контролният панел лесен за употреба. С тяхна помощ разполагате с възможността да проследявате и прекратявате времето за приготвяне на храната с изключително лесните за употреба настройки.

 


Катализираща система

Тази система спомага за усвояването на мазнини и замърсявания, както и за поддържането на вътрешността на печката чиста.

 


Странични решетки

Решетки от неръждаема стомана осигуряват стабилна опора на тавите във фурната, както и лесното им плъзгане във и извън фурната. Тези решетки са подвижни и съвместими със съдомиялна машина.

 

Електрическа скара


Полезен аксесоар за получаване на хрупкава златиста кора особено при приготвяне на птиче месо. За най-добри резултати е препоръчително да използвате грила или функцията за затопляне най-отгоре (super rotisare).Пространство за съхранение на големи съдове

В долната част всяка печка разполага с пространство за съхранение на тенджери, тави и тигани.

 


Препоръки за употреба
От вътрешната страна на вратата на фурната се намира практическа информация за вида на храната, температурата и необходимото за приготвянето й време

 


Капацитет XXL

Фурната, която е с капацитет 66 литра, е проектирана да бъде просторна и удобна за готвене в различни по големина съдове, както и да се улесни почистването й.

 


Отразяващо стъкло

Светлоотразителното стъкло значително намалява температурата на вратата на фурната. Благодарение на трите слоя специално стъкло и системата за охлаждане, предната част на фурната остава хладна и благодарение на това - по-безопасна.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles