Search Engine Submission - AddMe Телевизор LED Smart Samsung, 40" ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

петък, 29 септември 2017 г.

Телевизор LED Smart Samsung, 40"

Телевизор LED Smart Samsung, 40" (101 см), 40KU6092, 4K Ultra HD


Телевизор LED Smart Samsung, 40" (101 см), 40KU6092, 4K Ultra HDОписание

HDR
Може да не сте разбрали колко много ви е липсвало, когато сте гледали телевизия ден след ден, преди HDR да извади светлината от сенките. Очаквайте изображения с по-голяма яркост, тъй като пред вас се разкрива и оживява цял нов свят от детайли. Всички изображения се доближават до реалността благодарение на технологията HDR.
 
PurColour
Технологията PurColour вдъхва живот на изображенията точно по начина, по който природата е предвидила за гледането им. Ясното изразяване и изобилието от реалистични тонове ще учуди очите ви и ще възбуди сетивата ви, тъй като пресъздава на екрана по-естествени и реалистични цветове.
 
UHD 4K

4K UHD показва най-фините детайли на всичко, което гледате. С 3840 x 2160 екранни пиксела всеки нюанс е ясен и готов да накара очите ви да празнуват. Разделителната способност, която е до четири пъти по-голяма от тази на Full HD телевизор, ви гарантира по-отчетливи, по- прецизни изображения с безукорно и реалистично изразяване на цветовете.
 
UHD Upscaling (Технология за UHD премащабиране)
Телевизорът Samsung UHD оптимизира автоматично общото съдържание, така че винаги да се наслаждавате на зрителни впечатления с ниво UHD, без значение какво е качеството на оригинала. Посредством 4-етапен процес на премащабиране детайлите се подсилват, тъй като се премахва фоновият шум. Резултантното качество на картината е по-високо, с по-голяма яснота и по-принцип с по-добър фон.
 
Smart Hub (Смарт концентратор)

ключете телевизора и ще видите на екрана всичко, което ви е необходимо. Независимо от това дали става дума за стрийминг на филми, за игри или за телевизионно предаване на живо, прехвърлянето от едното към другото става по същия начин, както превключването на каналите. Също толкова лесно и интуитивно. И разбира се ви е необходимо само едно дистанционно управление за всичко.
 
Споделяйте лесно съдържанието си чрез телевизора


Прехвърляйте снимки, видеоклипове и музика от мобилния телефон и компютъра към смарт телевизора с помощта на приложението Samsung Smart View. То ви осигурява забележително сближаване и лесна свързаност с повечето персонални устройства.

*За настройката е необходимо телевизорът и мобилното ви устройство да са в една и съща мрежа (AP) *Поддържаната функция може да се различава за различните операционни системи и устройства. *За повече информация относно поддържаните устройства, моля, посетете www.samsung.com/smartview
 
По-високи скорости, по-добри характеристики


Мощният четириядрен процесор ускорява работата на вашия смарт телевизор Samsung, така че да реагира моментално на командите и на стартираните приложения. Освен това ви осигурява необходимата скорост, за да се наслаждавате на работа в многозадачен режим чрез екрана Multi-Link.
 
Включете забавленията в телевизора


Посредством ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание само с една стъпка. Просто включете своето USB или HDD устройство в телевизора и се наслаждавайте на филми, музика и снимки на големия екран.

*Поддържаните формати включват AVI, ASF, MP3, JPEG и други. Вижте в ръководството пълния списък на поддържаните формати
 
Създайте свое собствено пространство за забавления


Телевизорите Samsung поддържат HDMI входове, което ви дава възможност да създадете мултимедиен център за забавления в собствения си хол. Свържете HDMI директно към телевизора, за да гледате разнообразно съдържание от различни устройства.
 
Лесна и бърза безжична връзка


Вградената безжична LAN ви дава възможност да свържете смарт телевизора към интернет без плетеницата от кабели. С елегантното свързване вече наистина можете да се насладите на великолепния дизайн на телевизора.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles