Search Engine Submission - AddMe Телевизор LED Smart Samsung, 48" (121 cм), 48J5200, Full HD ~ Онлайн Магазин,Оферта,Промоция,Изгодно

неделя, 22 октомври 2017 г.

Телевизор LED Smart Samsung, 48" (121 cм), 48J5200, Full HD

Телевизор LED Smart Samsung, 48" (121 cм), 48J5200, Full HD

Вземи сега с 20% намаление на цената!


Телевизор LED Smart Samsung, 48" (121 cм), 48J5200, Full HD
Описание

 
Открийте нова реалност във Full HD
Насладете се на най-високото ниво на реализъм на забавлението си у дома. Благодарение на двойно по-високата си разделителна способност, в сравнение със стандартните HD телевизори, FHD телевизорът на Samsung ви предоставя спиращо дъха зрително изживяване, което ви отвежда отвъд екрана в свят, в който да се потопите напълно. След като видите детайлната и изпълнена с живот картина на Full HD, любимите ви телевизионни програми и филми никога няма да бъдат същите. Открийте реалността с Full HD изживяване.
 
 
По-въздействащи цветове за по-хубави изображения
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли. С Wide Colour Enhancer сега виждате цветовете такива, каквито е предвидено да бъдат.
 
 
Гледайте филми от USB памет
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика. Вече можете да следите на екрана на телевизора голямо разнообразие от съдържание в удобната си всекидневна.
*Поддържаните формати включват AVI, ASF, MP3, JPEG и други. Вижте в ръководството пълния списък на поддържаните формати
 
 
Пълно мултимедийно изживяване направо във всекидневната ви
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles