Search Engine Submission - AddMe Телевизор LED Smart Samsung 58 ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

четвъртък, 5 октомври 2017 г.

Телевизор LED Smart Samsung 58

Телевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (146 cм), Full HDТелевизор LED Smart Samsung 58J5200, 58" (146 cм), Full HD
Описание

 
Открийте нова реалност във Full HD
Насладете се на най-високото ниво на реализъм на забавлението си у дома. Благодарение на двойно по-високата си разделителна способност, в сравнение със стандартните HD телевизори, FHD телевизорът на Samsung ви предоставя спиращо дъха зрително изживяване, което ви отвежда отвъд екрана в свят, в който да се потопите напълно. След като видите детайлната и изпълнена с живот картина на Full HD, любимите ви телевизионни програми и филми никога няма да бъдат същите. Открийте реалността с Full HD изживяване.
 
 
По-въздействащи цветове за по-хубави изображения
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли. С Wide Colour Enhancer сега виждате цветовете такива, каквито е предвидено да бъдат.
 
 
Гледайте филми от USB памет
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика. Вече можете да следите на екрана на телевизора голямо разнообразие от съдържание в удобната си всекидневна.
*Поддържаните формати включват AVI, ASF, MP3, JPEG и други. Вижте в ръководството пълния списък на поддържаните формати
 
 
Пълно мултимедийно изживяване направо във всекидневната ви
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles