Search Engine Submission - AddMe Микровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей, Бяла ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

вторник, 17 октомври 2017 г.

Микровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей, Бяла

Супер Качество на Изгодна Цена

Микровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей, БялаМикровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей, БялаОписание

Натиснете и спестете

Бутонът Eco разрешава да спестите до 40% от енергията в режим на готовност. Просто натиснете и спестете пари и електроенергия, и спасете Земята.
От замразени до пресни храни за нула време.

Размразяването не само отнема време, то е и непредсказуемо. Често в резултат на размразяването храната на места е влажна, а на други твърда като камък. Функцията на Samsung за бързо размразяване обаче ви дава възможност да размразявате храната бързо и равномерно, като възстановява свежестта й до състоянието преди замразяване и помага за приготвянето на вкусна вечеря.
 
Вмества се в пространството на всяка кухня


Тънкият екстериор заема по-малко пространство, освен това е в хармония с интериора на кухнята.
 
Три вълни са по-добре от една.

Ние в Samsung се гордеем с подобряването на всеки продукт, който произвеждаме с новаторски технологии. Системата ни за тройно разпределение гарантира, че всичко - от пицата, до топлото мляко, всеки път ще бъде вкусно и идеално приготвено, благодарение на трите точки за разпределение на микровълните. С нашите микровълнови фурни ще се наслаждавате на равномерно и цялостно приготвяне на храната.
   

Без ъгли, без замърсявания

Избърсвайте кухината с кръгово движение. Тъй като вътрешната кухина няма ъгли, почистването е много лесно и не остават петна.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles