Search Engine Submission - AddMe Телевизор LED Smart Samsung, 49`` (123 cм), Извит, 49MU6202, 4K Ultra HD ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

петък, 15 декември 2017 г.

Телевизор LED Smart Samsung, 49`` (123 cм), Извит, 49MU6202, 4K Ultra HD


Телевизор LED Smart Samsung, 49`` (123 cм), Извит

Идеалният подарък за цялото семейство!Описание


Истинският 4K UHD телевизор
 
UHD резолюция

Изживейте подробности с 4 пъти по-висока резолюция на HD телевизор. Всичко, което видите, ще изглежда по-добре с реалистични цветове и яркост.
 
PurColor

Насладете се на естествения цвят с PurColor. Обърнете внимание на това, което телевизорът може да предложи и ще забележите всички цветове на природата в най-точни подробности.
 
HDR

Реалистични изображения. Ще преживеете истинско HDR изживяване с впечатляваща лекота и сенки, пълни с детайли.
 
Auto Depth Enhancer

Изживяване на следващото ниво на предаване на картината по един вълнуващ начин. Auto Depth Enhancer настройва нива на многослоен контраст за засилено усещане за дълбочина.
 
Красиви извивки
Насладете се на красотата на извития дизайн. Вдъхновен от природата, независимо дали е включен или изключен, телевизорът е въплъщение на елегантността в най-чиста форма.
 
Едно дистанционно управление

Получавате върховен контрол в ръката си. Управлявайте всички свързани устройства само с едно дистанционно управление. Благодарение на гласовия контрол никога няма да се налага отново да превключвате каналите.
 
Smart View

Просто свържете мобилния си телефон към големия екран и се насладете на цялото съдържание. А с приложението Smart View безпроблемно управлявате всичко чрез своя смартфон.
 
Smart Hub

Разполагайте с всичко на едно място. One Depth събира цялото съдържание на един екран. Получавате лесен достъп до различно съдържание и възможността да прегледате на малък екран преди да изберете какво да гледате.
 
Автоматично засичане

Открийте и разпознайте всичките си свързани устройства по-бързо. Телевизорът автоматично показва имената на устройствата, като избирането на опции е изключително лесно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles