Search Engine Submission - AddMe Хладилник с фризер Liebherr ~ Сайт за Промоции,Оферти,Изгодни цени

петък, 15 декември 2017 г.

Хладилник с фризер LiebherrХладилник с фризер Liebherr CUfr 3311, Smart Frost, 294 л, Клас A++, H 181.2 см, Червен


Купи само сега на изгодна цена

Описание

  
Повече от 60 години фирма Либхер се е специализирала в производството на висококачествени и иновативни хладилници и фризери. От продуктовата концепция през разработката и производството до пазарната реализация на продуктите ние се концентрираме в предлагането на първокласно качество и неподвластен на времето елегантен дизайн. При това реализираме непрекъснато нови продуктови идеи за перфектното качество на хранителните продукти.
  
SmartFrost

Със системата SmartFrost заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти силно се намалява. Поради това размразяване е необходимо много по-рядко.Вътрешните стени са особено гладки и лесни за почистване. Навитият и пенозапълнен около корпуса изпарител осигурява висока енергийна ефективност и равномерно охлаждане.
  
Рафт за бутилки

Едно практично и красиво решение за съхранението на напитки предлага рафтът за бутилки. Върху него могат да се съхраняват до пет бутилки, спестявайки място във вътрешното пространство.
  
VarioSpace

При всички фризери със система SmartFrost чекмеджетата и намиращите се под тях междинни плотове могат да се изваждат удобно. Така се създава VarioSpace – практична система за осигуряване на допълнително пространство за продуктите, за да може бързо да се осигури място дори и за по-обемните продукти.
  
Смяна посоката на отваряне на вратата

От завода-производител уредите са оборудвани с дясно окачване на вратата. Възможността за смяна на посоката на отваряне на вратата, осигурява оптимално обслужване на уреда.
  
Дизайн SwingLine

Почти всички хладилници и фризери са изработени с красиви странични светлинни кантове. Дизайнът SwingLine, отличаващ се с неподвластна на времето елегантност, се допълва от релефния надпис LIEBHERR на вратата.
  
FrostSafe

Затворените от всички страни чекмеджета с прозрачна предна част са много високи и могат да се изваждат – те осигуряват оптимална прегледност и най-добрите възможности за съхраняване на продуктите. При серията GNP те могат да бъдат изваждани лесно чрез телескопични шини.
  
CoolPlus

С функцията CoolPlus температурата във фризерната камера може да бъде понижена за дълго време, за да могат хранителните проду ти да се замразят по един щадящ начин. Освен това тази функция осигурява надеждното спазване на необходимата температура в камерата при околна температура от +10°C до 16°C (зимен режим).

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles